Dike Anatomisch gevormd Inlegzool E.V.A. 15mm

Dike Anatomisch gevormd Inlegzool E.V.A. 15mm

8.95 excl.BTW.

Wissen

 

  • Inlegzool: Anatomisch gevormd uitneembaar E.V.A.
  • 10mm dik

Extra informatie

Kies uw maat

, , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dike Anatomisch gevormd Inlegzool E.V.A. 15mm” te beoordelen

SKU: 20104 - Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op Laat feedback achter

Category:

Voordelen van Dike Safety Shoes Dikeschoenen.nl1 Solidbreath is een speciaal voor Dike Safety Sneakers ontwikkelde en unieke actieve voering, die gebruik maakt van een geavanceerde openporiën techniek. Dit zorgt ervoor dat je voeten fris, koel en droog blijven, en er geen onaangename of muffe geurtjes achterblijven in de Dike werkschoenen!

2 De Aluforce is een speciaal gegoten, superlichte aluminium neuskap, die maximale bescherming biedt aan je tenen, met een minimaal gewicht! Deze zijn uniek voor Dike Safety Sneakers!

3 Comfortshell is een speciale bescherming tegen schuren, die blaar- en wondvorming voorkomt. Dit is achterin de Dike Safety Sneaker geplaatst, voor maximaal draagcomfort zonder ruwe plekjes of blaren.

4 Highsahe-Tex is een sterk, licht en flexibel materiaal. Hiervan wordt een tussenzool gemaakt die in de Dike werkschoen wordt ingenaaid en je hele voet beschermt tegen scherpe objecten op de grond. Deze antiperforatie tussenzool is de modernste ontwikkeling op het gebied van flexibiliteit en veiligheid en is alleen te vinden in Dike Safety Sneakers!

5 De Ergoactive is een speciale laag in de zool die ervoor zorgt dat de Dike werkschoen op het juiste punt buigt, en ondersteunt je hele voet, zodat die op de juiste en meest gezonde manier kan bewegen. Dit helpt je hele lichaamshouding tijdens het lopen, en draagt bij aan het draagcomfort. Zo kan een Dike Safety Sneaker je hele werk prettiger maken, in plaats van alleen je voeten te beschermen!

6 De Heelsafe is een speciaal voor Dike Safety Sneakers ontwikkelde toevoeging aan de zool, die door middel van een speciale gel de schokken in de hak opvangt. Hierdoor wordt lopen minder vermoeiend en meer comfortabel.

7 CSS (Carbon Steun Systeem): Dit is een versteviging in de zool van de Dike Safety Sneaker die de voet tijdens de beweging ondersteunt en ervoor zorgt dat je voet op de juiste manier buigt en niet kan verdraaien. Dit maakt de Dike veiligheidsschoenen veiliger, en nog comfortabeler!

8 WSC (Web Stabiliteits Controle): Dit is een speciale versteviging in de loopzool, die de voet constant stabiel houdt en optimale balans garandeert. Zowel tijdens het lopen als in stilstand zorgt dit ervoor dat je gewicht optimaal verspreid wordt over de hele voet. Dit maakt lopen en staan minder inspannend en meer comfortabel! Ook dit is uniek voor Dike werkschoenen!