Over het Handelshuis

Over ons Handelshuis

Ons Handelshuis is al sinds 2010 hét adres voor al uw bedrijfskleding, werkkleding, PBM, werkschoenen, promotiekleding, et cetera.

Kom gerust eens langs in onze showroom in Zwaag! Door onze uitgebreide kennis van de markt en ons brede assortiment kunnen wij u optimaal adviseren. In veel gevallen kunnen wij uit voorraad leveren en kunt u op locatie passen. Ook kunnen wij op uw bedrijf langskomen voor advies op maat, gericht op uw specifieke werkomgeving en werkzaamheden. U kunt dan direct de maatvoering en kwaliteit beoordelen.  Wij kunnen uw kleding zelf bedrukken of borduren. Een bedrijfslogo, afbeelding of tekst is dus geen enkel probleem. Wij leveren kleding voor bijna iedere branche, zoals bijvoorbeeld:

  • Agrarische Sector
  • Bouw
  • Industrie
  • Logistiek / Transport
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorg

Uiteraard bent u ook voor evenementen bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee!

Geschiedenis 

In 2010 is het Handelshuis begonnen als een webwinkel ‘ernaast’. Al snel bleek de grote vraag naar een goede en complete webwinkel en al snel groeide het bedrijf uit naar een full-time bezigheid.

In 2011 werd een borduurmachine aangeschaft, waardoor er een nieuwe service aangeboden kon worden: het borduren van kleding al vanaf één artikel. Hiermee konden wij kleine ondernemers van dienst zijn die geen grote aantallen geborduurde kleding nodig hadden.

In hetzelfde jaar, werd het Handelshuis officieel dealer van verschillende grote merken, waaronder Redbrick, BP workwear, Dassy, Mascot, Maxguard, Gevavi, B&C, Sixten en Triffic werkkleding.

In januari 2012 werd een transferpers aangeschaft, waardoor we nu onze borduurservice konden aanvullen met een kleding bedrukkingservice.

Een paar maanden later, in oktober 2012, was het tijd voor de volgende mijlpaal: Met veel trots opende het Handelshuis haar showroom in Zwaag. Hierdoor werd het mogelijk om kleding te passen en te bekijken. Ook maakte het Handelshuis een begin met het aanleggen van een leveringsvoorraad.

2013 was een spannend jaar voor het Handelshuis: met een showroom en de snel groeiende webshop was dit het jaar waarin bewezen moest worden of het bedrijf kon overleven. Dat is glansrijk gelukt en eind 2013 was het Handelshuis een sterk bedrijf geworden.

In 2014 ontwikkeld het Handelshuis zich verder. Er is extra personeel aangenomen om de extra werkzaamheden aan te pakken en de groei verder te verstevigen. De vooruitzichten zijn goed en wij verwachten u nog lange tijd van dienst te kunnen zijn!

Foto-showroom-Bedrijfskleding-handelshuis